Behandelingen

Gezichtsbehandeling

behandeling

Voor een stralende en gezonde huid is een gezichtsbehandeling een echte must. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huidtype en -conditie. We kijken ook verder dan alleen je gezicht; we hebben aandacht voor het hele lichaam. We stemmen de gezichtsbehandeling helemaal af op jouw wensen en behoeften. Van de techniek tot de producten die we gebruiken. Een gezichtsbehandeling zorgt voor een gezonde en stralende huid. En het is ook nog eens heerlijk ontspannend.

Harsen

behandeling

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van hars. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Verven

behandeling

De wenkbrauwen en wimpers kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Wenkbrauwen lijken zo voller en strakker en de geverfde wimpers maken jouw ogen sprekender. Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up.

Visagie

behandeling

Ga je trouwen, geef je een feestje en wil je er toch nét even iets meer glamour uitzien? Of ben je te gast en wil je de make-up uit handen geven? Uiteraard verzorgt Ocean of Beauty visagie voor elke gelegenheid! Wij verzorgen visagie vanuit de salon, maar we kunnen ook bij je aan huis komen als dat beter in de planning past. Kom vooraf gerust eens langs om je wensen te bespreken en te kijken wat het beste bij je past!

Lichaamsbehandeling

behandeling

Een lichaamsbehandeling laat uw lichaam herstellen van spanningen, vermoeidheid en stress. Door deze komt u volledig tot rust en krijgt u meer energie. Uw huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien.