Producten

Vreugde, stress, gevoelens

Uw huid spreekt boekdelen. Vreugde, stress, gevoelens… uw gezicht maakt er geen geheim van. Net als iedereen krijgt u liever complimentjes over uw stralend uiterlijk dan een ongemakkelijke stilte of een vragende blik! Als u van uw huid uw beste ambassadrice wilt maken, geef haar dan elke dag het plezier van de natuurlijke cosmetica van Mineral Care, dit is een product wat afkomstig is uit Israel en de heilzame mineralen van de dode zee bevat. Ontdek het geluk van u mooi en stralend te voelen en te horen: “wat zie je er goed uit vandaag!”.

badzout

De Dode Zee!

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

cleansing gel

Mineral Care

Mineral Care is speciaal ontworpen om de huid te hydrateren, te voeden en te herstellen. De vitaliteit van de huid blijft optimaal en tegelijkertijd wordt de huidveroudering vertraagd. Mineral Care laat uw huid er langer vitaler uitzien en heeft aandacht voor verschillende leeftijdsgroepen en huidtypen. De producten van Mineral Care zijn zacht en mild en geeft geen irritaties, hierdoor zijn de producten ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huid.

footcream

Voordelen

Dode Zee Mineralen

Producten zijn geformuleerd met Dode-Zeemineralen

Natuurlijk

Rijk aan natuurlijk planten-extracten, aromatische oliën en algen. Vrij van kleurstoffen, GMO, Formalin, Formaldehyde, Phthalates, Triclosan, Parabenen en Petrochemicals & Alcohol. Niet getest op dieren.

Hoogwaardig

Vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole.

Innovatief

Moderne technologie en de nieuwste peptide-werkstoffen voor het bereiken van het beste resultaat voor jouw huid.