Tanden Bleken

Voel je uitgerust en verzorgd

Zelfvertrouwen door een mooie verzorgde glimlach

Het eerste waar men naar kijkt na de ogen is vaak de glimlach. Een mooie glimlach met een stralend wit gebit geeft zelfvertrouwen. U durft vaker te lachen en het geeft uw leven een nieuwe impuls. Met witte tanden ziet u er weer jonger uit met een zelfverzekerde lach!

zelfvertrouwen

Tanden verkleuren in de loop der jaren

In de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen kleurstoffen opnemen. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende producten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn, etc. u nuttigt. Dit worden externe verkleuringen genoemd. Hierdoor zullen met het ouder worden de tanden donkerder worden. Tevens kan je gebit last hebben van intrinsieke verkleuringen die reeds ontstaan als de tanden doorkomen. Denk hierbij aan ontwikkelingsstoornissen of aan het gebruik van medicatie waardoor je gebit te lijden heeft.

zelfvertrouwen

Frequently Asked Questions (FAQ)

Wij werken niet (zoals de meeste salons die een teeth whitening behandeling geven) met mondspreiders, dit is onaangenaam en meestal zit men 3 x 20 minuten in de stoel en is er weinig tot geen resultaat. Wij werken met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled Teeth Whitening systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van 5 – 15 tinten lichter in slechts 20 minuten.

Wij werken uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatendeerde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

Na een Teeth Whitening behandeling met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Bij ons kun je ook jou vullingen, kronen of kunstgebit behandelen.

Na een Teeth Whitening Behandeling met onze unieke formule is het belangrijk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt, de tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen ( geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen ). Wij adviseren om de 3 uur na een Teeth Whitening Behandeling alleen maar water of melk te drinken ( dus eet vooraf ).

Met onze CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder (op basis van houtskool) houdt je langer je tanden licht door deze krachtige natuurlijke activated charcoal wat niet schadelijk is voor je tanden en tandvlees en waarmee je een frissere adem krijgt onderhoud jij jou gebit. Wil jij ook stralen? of samen met jou moeder/vader/broer/zus of viend(in)nen?